flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошення на навчальний семінар для присяжних на тему: «Правове регулювання діяльності присяжних у системі українського правосуддя»

29 вересня 2017, 11:49


         Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області запрошує присяжних Кіровського районного суду м. Кіровограда, Ленінського районного суду м. Кіровограда та Кіровоградського районного суду Кіровоградської області до участі у проведенні навчального семінару на тему «Правове регулювання діяльності присяжних  у системі Українського правосуддя», який відбудеться 5 жовтня 2017 року об 11:00 в приміщенні територіального управління за адресою: м. Кропивницький  вул. В. Перспективна 40, 8 поверх.                    
         Навчальний семінар проводиться з метою знайомства та безпосереднього спілкування з керівництвом та працівниками територіального управління, керівниками апаратів суду, ознайомлення із специфікою роботи присяжних  у кримінальному та цивільному процесі, а також інформування про права присяжних, визначених новим Законом України «Про судоустрій і статус суддів», у тому числі, щодо оплати їх праці.
         У заході візьмуть участь: судді, керівники апаратів суду, керівництво та працівники територіального управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградської області.

Питання заплановані до розгляду на навчальному семінарі:

  • Загальні засади роботи суду присяжних в України в світлі проведеної судової реформи.
  • Процедура відбору присяжних автоматизованою системою документообігу суду для розгляду справ. Права та обов’язки присяжного в суді.
  • Розгляд кримінальних проваджень судом присяжних.
  • Розгляд цивільних справ за участю присяжних.
  • Гарантії діяльності присяжних.
  • Оплата праці присяжних.

 

Контактний тел: (0522)32-18-35